Rijke interactie
via installaties, touchscreens en het web

Interactive

Games, touchscreens, Kinect, installaties, apps en websites

Een opstelling wil iets overbrengen: een verhaal, een fascinatie, een esthetische ervaring. Dat lukt alleen als de bezoeker zich betrokken voelt bij wat hij ziet.

 

Interactives zijn een middel om dat doel te bereiken. Het zijn geen grappige gadgets. Interactie moet zinnig worden ingezet en ondergeschikt blijven aan het kerndoel van de communicatieve ruimte.

 

Studio Louter bedenkt en produceert multimediaconcepten. We maken games, touchscreens, Kinect-applicaties, ruimtelijke kunstzinnige installaties, apps en websites.

 

In de studio zit een team van ontwikkelaars. Omdat we alle disciplines in huis hebben is techniek voor ons een middel, en niet een doel.

 

De interactives van Studio Louter zijn rijk van uiterlijk en interactie. Maar het doel van iedere interactive is altijd duidelijk. Bovendien houden wij bij het maken van de interactives rekening met de ruimte waarin hij staat. Daarvoor hebben we direct en intensief contact met de ruimtelijk vormgevers. De interactives van Studio Louter zijn dan ook herkenbaar aan hun naadloze integratie in het overkoepelende concept.