header---nieuws-pagina
Opening vaste tentoonstelling ‘Levende Planeet’
september 14, 2020
Een tentoonstellingsruimte van 200 m2, 840 specimen en enorm veel visuele media en interactieve animaties om het allemaal tot leven te laten komen. Dat is de permanente tentoonstelling 'Levende Planeet' van Museum voor Natuurwetenschappen Brussel in een notendop. Vorige week was de opening van de tentoonstelling die de biodiversiteit op aarde viert. We zijn trots dat we alle multimedia en AV hebben mogen ontwikkelen. We hebben levensgrote projecties en films gemaakt die de complexe relaties tussen soorten en hun omgeving verklaren. Verdiepingsschermen en games maken bezoekers bewust van de problemen die in verband staan met klimaatverandering en de grote impact op de biodiversiteit.
            
travellers'choice-bewerkt
Travellers’ Choice 2020
augustus 10, 2020
Nog geen plannen voor deze warme zomerdagen? Koel af in een museum! Veel van onze klanten zijn Traveller's Choice 2020 op Tripadvisor. Leer meer over medicijnen en wetenschap in Rijksmuseum Boerhaave, raak in contact met het verleden in archeologisch museum De Bastei, luister naar popmuziek van over de hele wereld in het Tropenmuseum of ontdek de unieke designs van Philips in een immersieve AR iPadtour in het Philips Museum.
IMG_8009
Bezoek de Galerij van de Mens online
juli 16, 2020
Musea openen digitaal hun deuren, zo ook Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel.  Bekijk hier de 'Galerij van de mens' op Google Streetview. Leer meer over onze voorouders en verken het menselijk lichaam, van embryo tot volwassenheid. In 2015 ontwierpen wij alle interactieve media en AV voor deze 'Showroom of Life'.
Opening Grote Kerk Veere
juli 3, 2020
Vandaag was de feestelijke opening van Grote Kerk Veere.  We ontwikkelden zes experience installaties verspreid over de kerk. De laatste weken hebben we op locatie gewerkt om de installaties af te ronden.
Shortlist Museums + Heritage Awards
juli 1, 2020
Goed Nieuws! De tijdelijke tentoonstelling 'Bewogen Beeld - Op Zoek naar Johan Maurits' en National Museum of Qatar zijn genomineerd voor de Museums + Heritage Awards 2020. Dinsdag 22 september is de virtuele awardceremonie, fingers crossed.
Twee Silver Screen Awards
juni 10, 2020
Award nieuws! We hebben twee Silver Screen awards gewonnen op het US International Film & Video Festival.  Eén voor de 360° film over de geschiedenis van Zandvoort die we maakten voor het HDMZ Museum Zandvoort. En de andere Silver Screen voor de korte film 'De kracht van Platentektoniek' deze ontwikkelden we voor Naturalis.  Door middel van experimenten met alledaagse ingrediënten zoals avocado, groentesoep en chocoladetaart worden geologische fenomenen op een toegankelijke en speelse manier uitgelegd.