awards

Awards

Gouden AVICOM F@IMP Award in de categorie Innovative Application 2018: Voor het concept en de creatie van alle multimedia in het Rijksmuseum Boerhaave.

 

Zilveren AVICOM F@IMP Award in de categorie Innovative Application 2018: Voor de Philips Design AR-Tour in het Philips Museum.

 

Zilveren AVICOM F@IMP Award in de categorie Creative Exhibition Installation 2018: Voor de immersieve Mata Hari sluierprojectie in het Fries Museum.

 

Comenius-EduMedia-Siegel in de categorie Schulbildung und Erwachsenenbildung 2018: Voor de website mijnschoolisuniek.nl.

 

Comenius-EduMedia-Siegel in de categorie Schulbildung und Erwachsenenbildung 2018: Voor de educatieve app Puzzling Poetry Schatkist.

 

Gouden International Design Award in de categorie Multimedia/Animation 2018: Voor de interactieve projectie ‘Vesalius ontleedt je arm’ in het Rijksmuseum Boerhaave in samenwerking met Shosho.

 

Bronzen International Design Award in de categorie Pavilions and Exhibitions 2018: Voor de integratie van ruimte en verhaal in het Rijksmuseum Boerhaave in samenwerking met Opera Amsterdam.

 

Genomineerd voor een Gouden Reiger, Nederlands Film Festival, Avond van de Opdrachtfilm 2016: voor de film ‘Hormonen’ in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen.

 

Highly commended (zilver) voor International Award, Museums + Heritage Award 2016: Voor de tentoonstelling ‘Galerij van de Mens’ voor het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen in Brussel.

 

Genomineerd voor Europese Museum van het Jaar Award 2015: Voor de tentoonstelling ‘Galerij van de Mens’ voor het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen in Brussel.

 

Zilveren IDCA Award 2015: Voor de tentoonstelling ‘Rembrandt: De zaak Saul en David’ voor het Mauritshuis.

 

Bronzen IDCA Award 2015: Voor de tentoonstelling ‘Galerij van de Mens’ voor het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen in Brussel.

 

Genomineerd voor Hands On! Award 2015: Voor de tentoonstelling ‘Wereld van Vormen’ voor het Science Center NEMO.

 

Genomineerd voor Hands On! Award 2015: Voor het educatieve programma voor het Museum Rotterdam ’40-’45 NU.

 

Comenius EduMedia Siegel 2015: Voor het educatieve programma van Museum Rotterdam ’40-’45 NU.

 

The Luigi Micheletti Award 2015: Voor de tentoonstelling ‘Het Geheugenpaleis’ van het Nationaal Archief.

 

Silver World Medal, New York Festival voor Film en Video 2015: Voor de film ‘In de cel’ in PIT veiligheidsexpo.

 

Shortlisted voor de Geschiedenis Online Prijs 2014: Interactieve Missiekaart voor Stichting Nederlandse Veteranendag.

 

International Award, Museums + Heritage Awards for Excellence 2014: Voor de tentoonstelling ‘Het Geheugenpaleis’ van het Nationaal Archief.

 

Geschiedenis Online Prijs 2012: Voor het digitaal museum ’s Heeren Loo.

 

Gouden Reiger, Keying into the Brain mediafestival 2010: Voor de filmwand, onderdeel van ‘Het Pantheon. 100 schrijvers – 100 jaar literatuur’ in het Letterkundig Museum.

 

Honorable Mention, MUSE Awards 2010: Voor de installatie ‘De Veildag’ in Museum BroekerVeiling.

 

Silver Screen Award, U.S. International Film & Video Festival 2009: Voor de animatiefilm ‘Versnelling’ in TwentseWelle.

 

Silver World Medal, New York Festival voor Film en Video 2009: Voor de Pepper’s ghost ‘Natuur’ / ‘Jongensdroom’ i.s.m. Dutch Igloo in TwentseWelle.

 

Gouden Reiger, Keying into the Brain mediafestival 2008: Voor de animatiefilm ‘Versnelling’ in TwentseWelle.

 

Certificate for Creative Excellence, US Film and Video Festival 2008: Voor de interactieve film Onder Vuur. Militaire Dilemma’s in opdracht van het Legermuseum.

 

Gouden Reiger, Keying into the Brain Festival 2007: Voor de interactieve documentaire ‘Help de conservator!’ in opdracht van het Zuiderzeemuseum.

 

Bronzen medaille, the New York Festivals 2007: Voor de interactieve documentaire ‘Help de conservator!’ in opdracht van het Zuiderzeemuseum.

 

Zilveren Sam Award, Amsterdam 2005: Voor de educatieve cd-rom ‘1,2,3 casting’, onderdeel van het lespakket de B van Baantjer.

 

Europrix.nl, Rotterdam 2004: Voor de educatieve cd-rom ‘Studio Zuiderzee’ gemaakt in opdracht van het Zuiderzeemuseum.

 

Zilveren Sam Award, Amsterdam 2004: Voor de educatieve cd-rom ‘Studio Zuiderzee’ gemaakt in opdracht van het Zuiderzeemuseum.

 

Comenius Euromedia Medaille, Berlijn 2003: Voor de website www.duitslandweb.nl gemaakt in opdracht van het Duitsland Instituut Amsterdam.

 

Finalist Award, The New York Festivals 2001: Voor een humoristische informatieve film met acteur Peer Mascini in opdracht van Fortisbank Nederland.

 

Finalist Award, The New York Festivals 1999: Voor de documentaire ‘Amsterdam, Beschermd Stadsgezicht’ in opdracht van de Gemeente Amsterdam.

 

Nominatie onderwijs Award, Nationale AV Manifestatie 1999: Voor de educatieve film ‘Het geheugen van de stad’ in opdracht van Gemeentearchief Amsterdam.

 

Talent Award, Nationale AV Manifestatie 1998: Voor de Socuterafilm ‘Voor een stotterend kind is elk gesprek een spreekbeurt’ in opdracht van de Nederlandse Federatie Stotteren.