Inhoudelijk concept tentoonstelling, interactieve animatie, multimedia tentoonstelling, film tentoonstelling, inhoudelijk concept museum, multimedia museum, film museum, content museum, content tentoonstelling, interactie museum, interactie tentoonstelling, Hermitage Amsterdam, Hermitage Amsterdam De onsterfelijke Alexander de Grote, verdiepend touchscreen, documentaires, speelfilms, schoolprojecten, games, studio louter amsterdam

Hermitage: Alexander de Grote

Hermitage Amsterdam - Touchscreen en animatie

De onsterfelijke Alexander

Voor de tentoonstelling ‘De onsterfelijke Alexander de Grote’ in de Hermitage verzorgden wij de multimedia. In ‘De Verovering van de Wereld’ laten we Alexanders ongelofelijke, tienjarige veldtocht zien op een grote, interactieve animatie. Ook produceerden we een touchscreen met meer verdiepende informatie over deze historische reis.

 

In Alex TV, te zien in de grote tentoonstellingszaal, gaan we juist in op de rol die Alexander vervult in de populaire cultuur. Van documentaires tot speelfilms, van schoolprojecten tot games: nog steeds is Alexander De Grote een grote inspiratiebron.

Resultaat

Inhoudelijk concept

Multimedia

Film

 

 

Partners

Werkveld

  • Inhoud
  • Film
  • Interactie