Interactieve films tentoonstelling, interactieve films hermitage amsterdam, interactieve films kunst, interactieve films museum, film museum, film tentoonstelling, content museum, content tentoonstelling, interactie museum, interactie tentoonstelling, studio louter amsterdam

Hermitage: Van Matisse tot Malevich

Hermitage - Interactieve Films

De betoverende wereld van kunstverzamelaars

Voor de tentoonstelling ‘Van Matisse tot Malevich – de geboorte van de moderne kunst’ brachten we de ongelooflijke  ontstaansgeschiedenis van een unieke verzameling moderne kunst tot leven.  Twee poëtische films op basis van geanimeerde foto’s vertellen over de opkomst en bijna-ondergang van Sjtsjoekin en Morozov, twee schatrijke Moskouse textielbaronnen die rond 1900 een ongekende verzameling ‘pioniers van de moderne kunst’ verzamelden.

 

Hoe maak je iets interactief als er zoveel bezoekers zijn als in de Hermitage? We wilden niet dat één persoon zoveel invloed heeft dat twintig andere mensen niet weten wat er gebeurt. Daarom beperkten we de interactie tot het kiezen van een aantal films, die door de ‘meekijkers’ goed gevolgd kunnen worden.

Resultaat

2 interactieve films

 

 

Partners

Werkveld

  • Inhoud
  • Film
  • Interactie