Multimedia tentoonstelling, multimedia museum, av tentoonstelling, av museum, Belasting & Douane Museum tentoonstelling, animatie tentoonstelling, animatie museum, applicatie tentoonstelling, applicatie museum, film tentoonstelling, film museum, animatiefilm, interactie museum, interactie tentoonstelling, storyline museum, storyline tentoonstelling, Studio Louter Amsterdam

Het Belasting & Douane Museum: nieuwe onderdelen

Belasting en Douanemuseum - Interview Belastingdeskundige

Op ontdekkingstocht door de belastingwereld

Het Belasting & Douane Museum in Rotterdam laat de bezoeker kennismaken met de Nederlandse belastinggeschiedenis vanuit het oogpunt van de belastingbetaler. Waarom betaal ik belasting? Hoe werkt het belastingstelsel? In 2012 verzorgden we het inhoudelijk concept en de multimedia voor de vaste opstelling. Studio Louter gaat nu verschillende nieuwe onderdelen voor de tentoonstelling maken.

 

Voor de Deskundigenopstelling interviewden we in het verleden al Midas Dekker en Heleen Dupuis. Deze opstelling is nu aangevuld met een interview van Antoine Bodar. Hij benadert de vraag waarom we belasting betalen vanuit een religieus standpunt. Ook wordt de interactieve applicatie in de Kantooropstelling vernieuwd. Voortaan kan de bezoeker meer dan honderd commercials van de belastingdienst bekijken. Ervaar de tijdsgeest en vernieuwingen van 1969 tot 2012. Voor de zilvervitrine wordt een animatiefilm gecreëerd die meer uitleg zal geven over zilverkeurmerken.

Resultaat

Animatie
Applicatie
Film

 

 

Partners

Tjep.

Werkveld

  • Storyline
  • Film
  • Interactie