Muzikale website, Het Gelders Orkest, interactieve boodschap website, interactieve website, muzikale boodschap, inhoud tentoonstelling, inhoud museum, interactie tentoonstelling, interactie museum, Studio Louter Amsterdam

Het Gelders Orkest: Muzikale website

groot

Jouw boodschap op muziek

Het Gelders Orkest is een symfonieorkest uit Arnhem waarin traditie en toekomst op unieke wijze samenkomen. Na het succesvol combineren van klassieke muziek met dans, toneel en andere muziekstijlen presenteert Het Gelders Orkest nu iets bijzonders. Ter ere van hun 125-jarig jubileum heeft Studio Louter een bijzondere website gemaakt om mensen de complexe en fascinerende structuur en emotie van klassieke muziek te laten ontdekken.

 

Op deze website is het mogelijk om een eigen interactieve boodschap te creëren op de melodie van een muziekstuk. De tekst verschijnt poëtisch in beeld. De muziek verleent de woorden betekenis en de woorden geven een kader aan de muziek. De waarde van de woorden verandert door ritme, klank en melodie. Deze fascinerende boodschap heeft een aanstekelijke werking en kan gedeeld worden met vrienden. Ook krijgt de bezoeker verdiepende informatie over de componist, het muziekstuk, de structuur van klassieke muziek en het orkest.

 

www.jouwboodschapopmuziek.nl 

Resultaat

Website

 

 

 

Partners

Werkveld

  • Inhoud
  • Interactie