Panorama projecties rijksmuseum van oudheden, panorama projecties tentoonstelling, Rijksmuseum van oudheden Carthago, wandvullende panorama projecties, AV tentoonstelling, AV museum, illustraties museum, illustraties tentoonstelling, filmprojecties, korte film, Architectenbureau Jowa, film tentoonstelling, film museum, Studio Louter Amsterdam

Het Rijksmuseum van Oudheden: panoramaprojecties over Carthago

Rijksmuseum van Oudheden - Filmprojecties

Een rondleiding door de beroemde stad uit de oudheid

Carthago; gesticht door de Puniërs, veroverd door de Romeinen en ooit de derde stad van het Romeinse Rijk. Met meer dan driehonderd voorwerpen en topstukken van internationale musea wordt de rijkdom en geschiedenis van Carthago getoond in het Rijksmuseum van Oudheden.

 

Studio Louter produceerde voor deze tentoonstelling twee filmprojecties over het Punisch en Romeins Carthago. Wandvullende panorama’s van wel zes meter breed nemen je mee langs de belangrijkste plekken in de stad. Hoe zag de stad er uit? Wat was er eigenlijk zo bijzonder aan deze stad uit de oudheid? En wat is hier van overgebleven? Daarnaast maakten we ook een korte film over de mythische prinses van Carthago: Salammbô. Bezoek de tentoonstelling en leer Carthago kennen.

Resultaat

2 filmprojecties
Korte film

 

 

Werkveld

  • Film