Middachten, middachten, Kasteel Middachten, kerstopenstelling, sprookjesachtig, lichtspel, historische personen, kerstgedachte, liefdevolle, hartverwarmende, Studio Louter, Studio, Louter, videomapping, video mapping, projectie, filmprojectie, Godard van Reede, Godard, Van Reede, Godard Adriaan van Reede, Godard Adriaan, Graaf van Athlone, Athlone, Gelderland, oorlog, Ursula Philippota van Raesfelt, Philippota van Raesfelt, van Raesfelt, Philippota, Philipota, Ursula, Slag bij de Boyne, Boyne, zeventiende-eeuw, zeventiende eeuw, 17e eeuw, stadhouder Willem III,

Kasteel Middachten: Videomapping

header_middachten

Een vurige liefdesgeschiedenis

Met een speciaal kerstinterieur, uitbundige bloemversieringen en een uitnodigend lichtspel verandert Kasteel Middachten in Gelderland iedere winter in een sprookjesachtige plek. Tijdens de kerstopenstelling van 15 tot en met 20 december 2016 zijn voor het eerst ook historische bewoners van Middachten aanwezig zijn. Studio Louter brengt het verleden van het kasteel tot leven met een spectaculaire videomapping over liefde en familie op Middachten.

 

Met een innovatieve projectie op de eeuwenoude achtergevel van het kasteel bieden we een kijkje achter de muren van dit huis. We nemen je mee in het leven van een zeventiede-eeuwse kasteelheer en -dame. Liefde, oorlog, familie en rampspoed wisselen elkaar af. Het is een show voor het hele gezin om samen te genieten rondom de dagen voor kerst.

Resultaat

Videomapping

Partners

Werkveld

  • Storyline
  • Inhoud
  • Film