Zomertentoonstelling NEMO 2012, sportlab museum, tentoonstellingsconcept, grafische laag tentoonstelling, webcam applicatie spel, wetenschappelijke tips kinderen, ruimtelijke vormgeving Todd van Hulzen, storyline tentoonstelling, storyline museum, interactive museum, interactive tentoonstelling, interactie museum, interactie tentoonstelling, Studio Louter Amsterdam, Science Centre NEMO Amsterdam

NEMO: Sportlab

NEMO - Sportlab

Versla jezelf op de zomertentoonstelling NEMO 2012

Sport is wetenschap. Geen betere plek om dat te ontdekken dan Science Center Nemo. In de zomer van 2012 heeft Studio Louter, in samenwerking met vormgever Todd van Hulzen, de zomertentoonstelling gemaakt. Wij verzorgden het inhoudelijk concept en storyline, de grafische laag en een webcamapplicatie.

In een stadion nemen de kinderen het tegen zichzelf op en proberen met behulp van wetenschappelijke tips hun eigen prestaties te verbeteren.

In de tentoonstelling kun je fietsen, roeien, springen, vangen en keepen. Coaches geven wetenschappelijke tips. Kinderen kunnen in een boekje hun prestaties bijhouden. Tot slot kunnen ze een foto van zichzelf nemen op een erepodium en deze op Hyves en Facebook plaatsen.

Resultaat

Tentoonstellingsconcept

Grafische laag

Webcam applicatie

 

 

Partners

Todd van Hulzen

Werkveld

  • Storyline
  • Interactie