Interactieve missiekaart Stichting Nederlandse Veteranendag, interactieve website, educatieve website, Nederlandse militairen op missie, wereld van een veteraan, multimedia tentoonstelling, multimedia museum, av museum, av tentoonstelling, content museum, content tentoonstelling, content website, interactie museum, interactie tentoonstelling, interactie website, film museum, film website, Studio Louter Amsterdam

Stichting Nederlandse Veteranendag:
Interactieve Missiekaart

website-plaatje-groter

Ga mee op missie en beleef de wereld van een veteraan

In opdracht van Stichting Nederlandse Veteranendag ontwikkelde Studio Louter een interactieve website over de wereld van veteranen. Veteranen dienden de Nederlandse krijgsmacht tijdens oorlogs- en vredesmissies en humanitaire acties. Zij verdienen daarvoor erkenning en waardering, niet alleen van de overheid maar ook van de samenleving.

 

Op de Interactieve Missiekaart wordt een selectie van verschillende missies getoond die zijn uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse regering. Met behulp van authentiek beeldmateriaal, tekst en interviews lichten de veteranen hun eigen missie toe vanuit verschillende aspecten: het vertrek, het kampleven, het dagelijks bestaan, de contacten met de lokale bevolking, de communicatie met thuis en het leven na de terugkeer. Ontdek hoe de wereld van veteranen de afgelopen decennia is veranderd.  Ga mee op missie en beleef de wereld door de ogen van een veteraan.

 

 

Resultaat

Website

 

 

Werkveld

  • Inhoud
  • Film
  • Interactie