i-am-amazed

Zinnige verhalen invoelbaar maken

De mens heeft baat bij zinnige verhalen. Verhalen die ons helpen de wereld om ons heen beter te begrijpen. Het zijn verhalen over ons gezamenlijk verleden. Verhalen die ons hebben gemaakt tot wie we nu zijn. Het zijn ook verhalen die ons laten fantaseren over de toekomst.  Verhalen die bepalen welke paden wij zullen bewandelen.

 

Het is onze missie om deze zinnige verhalen op invoelbare wijze te vertellen. Dit doen we met kennis, emotie en creativiteit. Bij alle concepten die we bedenken en bij elk overdrachtsmiddel dat we maken, komen deze drie waarden terug.

 

Zo maken we al meer dan twintig jaar van zinnige verhalen onvergetelijke ervaringen. Want alleen een verhaal dat raakt, blijft je bij.

 

Kennis

In zinnige verhalen schuilt een heldere boodschap. Hoe scherper deze is geformuleerd, hoe sterker het verhaal.

 

Inhoudelijke, academische kennis vormt de ruggengraat van onze producties. Met ervaren historici in ons inhoudelijke team kunnen we researchen, schrijven en conceptualiseren. We zijn vakgekken met een liefde voor geschiedenis, kunst en wetenschap. We gaan op zoek naar de boodschap en creëren zo nauwkeurige en zinnige verhalen.

Emotie

Verhalen worden invoelbaar door emotie. Pas als de bezoeker emotioneel geraakt wordt, beklijft het verhaal.

 

We ontwikkelden de methode Emotion Design. Hiermee regisseren we verhalen, bedenken we concepten en maken we overdrachtsmiddelen. We weten op het juiste moment de juiste emotie te raken, zodat de bezoeker het verhaal niet alleen begrijpt, maar ook voelt. Pas als zinnige verhalen invoelbaar verteld worden, creëren ze onvergetelijke ervaringen bij het publiek.

Creativiteit

Met een goede dosis creativiteit kan een verhaal op een unieke en verrassende manier verteld worden.

 

Creativiteit is de expressieve kracht achter onze producties. Op bevlogen en gepassioneerde wijze zijn wij constant op zoek naar de beste manier om verhalen te vertellen met multimedia en AV. Dit doen we niet alleen. We delen het creatieve proces graag. Zo ontwikkelen we samen een vernieuwende, meeslepende en aantrekkelijke bezoekerservaring.