studiolouter

Full service studio

Studio Louter is specialist in storylines, film en interactie voor communicatieve ruimtes. Onze missie is ieder mens te verrijken met inhoudelijke kennis. Door bezoekers te intrigeren, emotioneren en te verwonderen, betrekken we hen bij een verhaal.

 

We zijn gevestigd in een oude tekenacademie in de Amsterdamse Pijp. Als full service studio hebben we alle specialismen in huis: storyline- en conceptontwikkeling, research en contentproductie, vormgeving, film- en animatieproductie, software development en projectmanagement. Met evenveel passie maken we zowel grote en complexe tentoonstellingen, als kleine multimediale toepassingen.

 

 

 

Werkwijze

Werken met Studio Louter betekent werken met een toegewijd team. Om in korte tijd, goed werkende producten te kunnen afleveren, werken we met de SCRUM-methode. We delen onze projecten op in losse producten die in sprints worden voltooid door onze drie teams: het storyline team, het interactie team en het film team. Onze ervaren projectmanagers zorgen ervoor dat dit in goede banen wordt geleid.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede storyline teruggebracht kan worden tot één kernboodschap. Dit moet bedacht worden in samenwerking met de klant. Als we de storyline helder geformuleerd hebben, gaan we op zoek naar de juiste uitwerking. Daarbij laten we ons leiden door de inhoud en onze creativiteit, de techniek faciliteert dit. Vervolgens starten we de productie. We schrijven, tekenen, filmen, editen, animeren en programmeren. Na oplevering en een testperiode sluiten we vaak een servicecontract met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat onze producten optimaal blijven functioneren.

 

Download hier onze brochure (2016).

Download hier onze bureaupresentatie (2016).

Download hier ons Praktisch Ideeënboek: Dromen (2014).

Download hier onze publicatie Betrek de bezoeker (2009).*

 

*Museumstudio fuseerde in 2012 met Louter Vormgeving en werd zodoende Studio Louter.